Rahsia Membuat Poster

Membina poster kini jadi lebih mudah. Cikgu KB bersedia merungkai rahsia membuat bahan iklan untuk pemasaran media sosial.

Cikgu KB akan merungkai rahsia membina bahan pengiklanan seperti poster, Facebook Cover dan Logo untuk tujuan pemasaran media sosial. Ketahui rahsia serta teknik-teknik yang sangat senang untuk buat poster pemasaran. Saya yakin lepas anda belajar pekara ini pasti anda sudah tidak perlukan khidmat grafik designer lagi.


Hai assalamualaikum Saya Cikgu Kamarul Bahhareen dari cikgukb.com guru yang akan mengajar tentang bagaimana untuk menghasilkan poster tanpa menggunakan grafik designer .

Video kursus ini sangat sesuai digunakan oleh mereka-mereka yang pada tahap kosong hingga tahap permulaan dalam bidang menghasilkan e-poster.  Mari cikgu KB bagi tahu tentang kepentingan perkara ini, poster sangat mainkan peranan penting dalam proses memastikan bisnes atau servis anda senang diketahui oleh orang ramai.

Disaat zaman e-dagang yang ramai persaingan terutamanya sekarang maka seeloknya usahawan patut menguasai tentang bagaimana menghasilkan poster-poster yang powerful.

Dalam video ni Cikgu KB akan kongsikan bagaimana anda boleh menghasilkan poster-poster tersebut dengan senang dan video-video yang dihasilkan ini sangat mudah diikuti sebab dia nya di susun dalam siri yang kecil sesuai dengan usahawan untuk ikuti .

 

About Educator

Kamarul Bahareen

I helped the company to run social media marketing with various effective advertising strategies. In addition I also gave a talk on the basis of digital marketing. Welcome for discussion at ceo@kbeyondcreative.com

1 Course