“Tak Rugi Masa, Walau Tinggal Anak-Anak”

Terkejut rupanya saya yang newbie pun boleh buat duit 5 angka dengan fesbuk....tak rugi sikit pun masa kami suami isteri datang dari jauh, tinggalkan anak-anak...berbanding buang masa langgar dinding berkali-kali...semakin bersemangat nak buat sales sebab dah tahu cara yang sangat proven... Dulu buat content kemudian post kat fesbuk asyik kriik kriik jer...sendiri like, sendiri komen...takut nak buat iklan berbayar sebab nampak macam susah sangat....Sudahnya stok berlonggok-longgok bawah katil....tengokkan stok memang rasa berputus asa... Mujurlah jumpa geng eFBE Kaw Kaw...Finally, saya dapat belajar apa yang saya nak!

Review Peserta