fbpx

SELAMATKAN JUALAN ANDA

Kami akan dedahkan kepada anda 6 STRATEGI  paling berkesan yang bakal menyelamatkan anda dari SALES YANG RENDAH dengan KOS MARKETING YANG TINGGI.

Adakah anda perasan selama ini anda STUCK sebab anda tak tahu teknik yang betul nak buat ONLINE BISNES. Anda MAIN REDAH je. Hasilnya, CUSTOMER LARI dari bisnes anda

Apa yang Program efBE Kaw Kaw bakal dedahkan nanti adalah teknik EXPRESS dan TERKINI yang sangat-sangat diperlukan untuk menghadapi TAHUN 2019 yang sangat mencabar. Teknik ADVANCE tapi dipermudahkan walaupun anda masih NEWBIES

6 STRATEGI ONLINE

Express - Terkini - Berkesan

Mungkin Digital Marketing tidak seperti yang anda sangkakan. Saluranya bukan hanya social media seperti facebook sahaja tetapi lebih lagi.

Ketahui teknik “super sharp” untuk iklankan bisnes anda kepada pelanggan yang betul. Buat terus dalam kelas sampai siap. Tak siap jangan balik.

Teknik mengayat dan tarik emosi pelanggan supaya mereka rasa nak PM, nak cuba, dan nak beli produk/servis anda. Kami panggil ni teknik “Superman”. 

Balik dari kelas ni anda dah boleh buat design poster, flyers dan kad sendiri. Guna sahaja template sedia ada serta jimat kos upah designer.

Anda wajib ada kedai online anda yang dilengkapi dengan semua tools yang lengkap dan mesra pelawat. Prospek tengok page pun dia lebih yakin.

Ini isu utama usahawan online. Ketahui step-by-step dalam buat marketing. Buat customer ingat pada bisnes anda. baru mereka datang membeli tak henti-henti.

Pilih Lokasi eFBE Kaw Kaw Anda

Kota Bharu
20 April 2019
Hari Lagi
Pendaftaran Ditutup
Kuala Terengganu
27 April 2019
Hari Lagi
Pendaftaran Ditutup
Cyberjaya
27 April 2019
Hari Lagi
Pendaftaran Ditutup
Kuantan
04 May 2019
Hari Lagi
Pendaftaran Ditutup

eFBE Kaw Kaw

Special Ticket
RM 149
00
Limited Seat
  • Seat General
  • Workbook FKK
  • Unlimited Reseat

eFBE Kaw Kaw

Online Ticket
RM 199
00
Now - 30 April
  • Seat General
  • Workbook FKK
  • Unlimited Reseat
Popular

eFBE Kaw Kaw

Normal Ticket
RM 299
00
Walk-In
  • Seat General
  • Workbook FKK
  • Unlimited Reseat

CONFIRM PANDAI

Anda boleh hadir mana-mana kelas sehingga pandai

CONFIRM HAPPY

atau wang akan dikembalikan pada hari program

CONFIRM BOLEH

Tiada yang sangat teknikal, semuanya praktikal

CONFIRM BERJAYA

Buat terus dalam kelas sampai siap atau tidak pulang

Review Pelajar Yang Pernah Hadir

Jurulatih Berpengalaman

Coach Syahril

Coach Syahril

Beliau berkepakaran membantu usahawan membina perniagaan dengan tersusun dan berganda-ganda lebih laju menggunakan sistem yang telah terbukti.

Youmeden

Youmeden

Beliau membantu usahawan memperkenalkan jenama, produk dan servis melalui pelbagai platform online secara sistematik demi memenuhi kehendak pengguna.

Sebarkan Kepada Anda

Share on facebook
Facebook
Share on whatsapp
WhatsApp
Share on telegram
Telegram
Share on twitter
Twitter

Mungkin Anda Tidak Memerlukannya, Tapi Mereka Menghargainya!