Belajar dari
Youmeden Master Trainer

ymd

Apa itu Facebook Untold Shop?

Makin ramai peniaga kecil menggunakan Facebook utk tarik lebih ramai pelanggan. Persaingan semakin tinggi dan Facebook makin ketat utk lepas iklan peniaga.

Ramai juga yg cuba langgar jer Facebook ni hasilnya kene block atau flag ngan Facebook dimana ramai xtahu bila dah kena skali xde harapan utk berjaya tanpa mengeluarkan onkos yg banyak.

Kalau nk tahu, sebenarnya ada cara untuk TACKLE Facebook ni. Kalau kene caranya semua jadi mudah dan murah. Ada yg pree tp masih ramai xtahu strategi mcm mane nk buat, kn?

Layan Facebook ni sebenarnya mudah sgt, ikut jer peraturan dia, semua akan jadi ok. Pndi ambik hati Facebook, pasti dia tolong kita. Kena igt sbnrnya Facebook perlukan kita bukan kita perlukan Facebook. Maksudnya tanpa kita platform dia xde makna.

Bersama Youmeden kali ni, Youmeden nk cerita tips and trick yang jarang-jarang org buat. Contohnya mcm 15 Cara Tarik Perhatian Facebook supaya lebih menonjol dr peniaga lain. Bila Youmeden kaji kesilapan 70% peniaga kt Facebook, maka tahulah bende ni yg ramai missed.

Bukan itu saje, aritu Mark Susah Sebut ada announce psai Facebook Shop yg baru kan? Youmeden akan kongsi juga cara guna dan cara urus kedai ni tanpa keluarkan duit sesen pun. Rajin sikit jer pasti ada prospek punya lah.

Nk byr Youmeden suh buatkan mmg ramai yg xmampu sbnrnya, so Youmeden nk kongsi rahsia bagaimana Youmeden handle client sblm2 ni. Yg ni mmg real kes study. Bulan Syawal ni, kalau xboleh kasi duit raya, Youmeden kasi cara dptkan duit raya kt Facebook. nk ke nk?

Kali ni kita buat praktikal sepanjang kelas. Video rakaman pun kita kasi supaya boleh ulang2 sampai pndi. Yg teknikal pecah kepala, sy tunjuk dgn cara plg mudah faham. bila tahu pentingnya, semua pun sanggup lakukannya biar xtdo malam pun.

Antara Module Yang Bakal Anda Pelajari

Terbaru - Lengkap - Senang

Setting FB Page Ikut Nasihat Mark Susah Sebut

Kaedah untuk setting facebook page mengikut nasihat yang betul.

Teknik & Strategi Facebook Shop

Teknik dan strategi dalam facebook shop yang berkesan.

Dapatkan Debit Card Free

Kaedah untuk mendapatkan kad debit secara percuma.

Setting Payment Gateway

Kaedah untuk setting payment gateway dengan betul.

Cara Close Sale Prospek

Kaedah paksa orang untuk bayar dengan berkesan.

Teknik Market Place

Kaedah jualan secara efektif melalui platform market place.

KAMI DISINI
menanti anda dengan penuh pengharapan

Kelas Online

Walau dibawah Perintah Kawalan Pergerakan kami di sini bersedia membantu Usahawan yang perlu menjana pendapatan dari platform online. Inilah satu-satunya masa yang dikurniakan untuk anda memulakan bisnes online dengan mudah, cepat dan berkesan. 

Kelas akan di jalankan melalui platform Zoom di mana langkah penggunaannya akan diberitahu dalam Group WhatsApp persediaan.

Belajar dari
Youmeden Master Trainer

ymd

Apa itu Google Tools Set?

Google My Business mmg best tp ramai lagi yg xtahu guna. Ada yg nak muncul di First Page Google dan bina Free Website tapi asyik xmenjadi sahaja. Haa, alang2 belajar Google My Business, apa kata Youmeden bantu ajar Google Tools set yang lain sekali. Mudah je sebenarnya nak guna tools percuma yg pakcik Google bagi ni.

Antara Module Yang Bakal Anda Pelajari

Terbaru - Lengkap - Senang

Cara Daftar Google My Business

Kaedah cara daftar google my business dengan betul.

Setup Website PERCUMA Sampai Siap

Kaedah setup website secara percuma dari zero hingga siap.

Urus Dokumen dan Gambar dengan Mudah

Kaedah urus dokumen dan gambar dengan mudah.

Cara Mendapatkan Database Prospek​

Kaedah cara mendapatkan database prospek dengan berkesan.

Cara Menguruskan Database Prospek

Kaedah cara menguruskan database prospek dengan berkesan.

Cara Setup Google My Business

Kaedah cara setup google my business dengan betul.

KAMI DISINI
menanti anda dengan penuh pengharapan

Kelas Online

Walau dibawah Perintah Kawalan Pergerakan kami di sini bersedia membantu Usahawan yang perlu menjana pendapatan dari platform online. Inilah satu-satunya masa yang dikurniakan untuk anda memulakan bisnes online dengan mudah, cepat dan berkesan. 

Kelas akan di jalankan melalui platform Zoom di mana langkah penggunaannya akan diberitahu dalam Group WhatsApp persediaan.

Usah Gentar! Daftar Sekarang!

WEB DESIGN & Digital Marketing agency

We Make You Visible