apa itu e-Commerce Power?

Kelas kali ni, Youmeden akan fokuskan khas untuk buat Jualan saje. Takda dah main2. Anda join, anda akan di ajar untuk buat website dari Zero sampai lah ada Add to cart, ada Payment Gateway dan siap setting Shipping lagi tau! Senang aje, Seronok tau!

apa itu Shopee Advance?

Kalau kelas ni pula, usahawan akan di ajar cara untuk berniaga di Shopee dari mula daftar akaun sehingga lah boleh melakukan jualan! Yang best nya siap kita kongsikan cara untuk edit gambar lagi tau. Kalau join, balik tu dah siap dah shop anda di Shopee.

Apa Yang Bakal Anda Perolehi?

Ganjaran Mengikuti Kelas Bersama

Slide & Material

Recording Kelas

Jadual Kelas Online

Walau dibawah Perintah Kawalan Pergerakan kami di sini bersedia membantu Usahawan yang perlu menjana pendapatan dari platform online. Inilah satu-satunya masa yang dikurniakan untuk anda memulakan bisnes online dengan mudah, cepat dan berkesan. 

Kelas akan di jalankan melalui platform Zoom di mana langkah penggunaannya akan diberitahu dalam Group WhatsApp persediaan.

e-Commerce Power

Shopee Advance

Testimoni Peserta

Kelas bersama youmeden dan kosh jep merupakan salah satu kelas yang saya penah hadir yang banyak memberi ilmu yang tepat dan padat untuk perniagaan saya yang baru, penyampaian yang disampaikan juga mudah untuk difahami dan mudah di pelajari

Testimonal Peserta

Kelas wave feb 2020

Usah Tunggu Lagi, Daftar Sekarang !

e-Commerce Power
&nbsp

RM50 / pax
  • Slide & Material
  • Recording Kelas

e-Commerce Power
Shopee Advance

RM88 / pax
  • Slide & Material
  • Recording Kelas

Shopee Advance
&nbsp

RM50 / pax
  • Slide & Material
  • Recording Kelas